Home Voorstellen Personal Training Wedding Fit Just Quit Knock Out LAPT Tips Abonnement Arrangement Contact  

Kennismaking met Olaf van Personal Training Delft 'Switch for Life'

Welkom bij Personal Training Delft 'Switch for Life'. Mijn naam is Olaf Gosses. Ik ben al sinds vele jaren actief geweest in veel verschillende sporten. Daarin heb ik altijd gestreefd om het maximale uit mijzelf te halen door zo effectief mogelijk te trainen. Daardoor heb ik op niveau o.a. aan wedstrijdzwemmen, aan roeien en aan basketbal gedaan. Vanuit mijn ervaring met effectief trainen ben ik als vanzelfsprekendheid ook anderen gaan trainen. Het plezier, het succes en de voldoening die ik daaruit haalde hebben mij gemotiveerd om mij uiteindelijk te specialiseren als personal trainer.

Om mijzelf steeds verder als trainer te verbeteren en te specialiseren heb ik diverse opleidingen en trainingen doorlopen. Ik heb o.a. opleidingen gevolgd tot AALO fitness trainer, LAPT personal training,  voedingsconsulent en consulent gewichtsbeheersing. In 2008 kreeg ik de geweldige kans om mijn droom om als professioneel trainer aan het werk te gaan te verwezenlijken. Naast mijn mijn baan als financieel adviseur in de financiŽle dienstverlening ben ik als personal trainer in een fitnessclub aan het werk gegaan. Na alle afgeronde trainingen en opleidingen had ik voldoende kennis om aan de slag te gaan. De optelsom van mijn opleidingen, mijn jarenlange kennis en ervaring uit de praktijk en hulp en inbreng van goede en vooral zeer ervaren collega personal trainers, hebben mij de personal trainer gemaakt die ik vandaag ben!

Sinds dit jaar ben ik als personal trainer te vinden in de Fitness & Health Club Delft waar ik mijn Personal Training sessies hoofdzakelijk geef.

 


Fitness & Health Club Delft is met recht de mooiste en schoonste fitnessclub van Delft. Deze fitnessclub is in 2012 niet voor niets de beste fitnessclub van de provincie Zuid-Holland geworden!Ik ben er trots op dat ik gebruik kan maken van de faciliteiten bij Fitness & Health Club Delft. Wil je voor de personal training liever buiten of thuis aan het werk met een personal trainer? Bij Personal Training Delft 'Switch for Life' is het allemaal mogelijk!

Personal Training Delft 'Switch for Life' is een van de meest actieve personal trainers in de regio. In de komende maanden zullen diverse nieuwe personal training programma's worden gestart. In samenwerking met de bekendste schoonheidspecialiste uit Delft 'Beauty Betty', Sportmassage Delft en Fitness & health Club Delft brengen wij binnenkort een compleet pakket voor de bruid en bruidegom. Een geweldig arrangement om er fit en stralend uit te zien op de mooiste dag van jouw leven. Verder komt er in het voorjaar een speciaal BootCamp personal training programma waarbij we met een kleine groep lekker met elkaar gaan sporten in de Delftse Hout.


Wil je weten wat Personal Training Delft 'Switch for Life' voor jou kan betekenen?
Vraag vandaag nog een proeftraining aan en bel Olaf Gosses! Nu bellen naar 0631-626609!
 

MOVE + TRAIN = CHANGE

Als personal training je niet bevalt?
Dan krijg je van ons gewoon je oude lijf weer terug!

Personal training Delft 'Switch for Life' | Papsouwselaan 291 | 2624 AP | Delft | Tel.: 0631 - 626609 | info@personaltrainingdelft.nl