Home Voorstellen Personal Training Wedding Fit Just Quit Knock Out LAPT Tips Abonnement  Arrangement Contact  


Switch for Life; personal training voor iedereen!

 

Algemeen;
Als clublid van een fitnessclub krijg je vooral in de beginfase uitstekende begeleiding bij een standaard fitnessprogramma dat door een van de fitnesstrainers voor jou is samengesteld. Al naar gelang je langer lid bent van de fitnessclub zal de persoonlijke aandacht in veel gevallen steeds minder worden. De aandacht van de fitnesstrainers wordt opgeŽist  door nieuwe leden. De sportieve begeleiding verandert ongemerkt in een sociaal contact.

Daar sluipt het gevaar van verkeerd trainen en afhaken in jouw fitnessroutine!

personaltraining personaltrainer delft stretch1 fitnesshealthclubdelft


Personal Training Delft 'Switch for Life' is sterk groeiende en dat is niet voor niets! Soms is er gewoon een extra stap nodig om jouw gewenste resultaat te behalen. Personal training is dan de meest effectieve manier van trainen en het staat garant voor resultaat. Een personal trainer van Personal Training Delft 'Switch for Life' houdt je wel bij de les! Veilig en gevarieerd trainen en gemotiveerd blijven is zoveel meer effectiever als je aan de slag gaat met een personal trainer van Personal Training Delft 'Switch for Life'. Personal trainers van 'Switch for Life' hebben de kennis en ervaring om echte resultaten te behalen voor jouw doelstelling.

Of het nu is om af te vallen, fitter te worden, sterker te worden, te ontstressen of gewoon een beter lijf te krijgen! Personal Training Delft 'Switch for Life' biedt een oplossing! Personal Training is door 'Switch for Life' Delft ook voor jou haalbaar en betaalbaar gemaakt!
 

personaltraining personaltrainer delft stretch2 fitnesshealthclubdelft

Het voordeel van Personal Training;
1. De LAPT gecertificeerde personal trainer van Personal Training Delft 'Switch for Life' is alleen met jou bezig! 100% focus! Dit kan een 1 op 1 personal fitness training zijn, maar ook met een klein groepje van 4 personen.

Tijdens de personal training sessie komt er niets tussendoor en gaat alle aandacht naar jou als de enige klant in de personal training sessie. Dit in tegenstelling tot fitnessbegeleiding, waar een fitness instructeur zijn beperkte tijd moet verdelen over een grote hoeveelheid leden.

2. De LAPT gecertificeerde personal trainer van Personal Training Delft 'Switch for Life' is volledig toegewijd om jouw doelen te realiseren! Het motto van de De LAPT gecertificeerde personal trainer van Personal Training Delft 'Switch for Life' is: ''ik geef nooit op dus jij geeft nooit op! Wij zullen koste wat kost jouw fitness doelen behalen!''

3. Een De LAPT gecertificeerde personal trainer van Personal Training Delft 'Switch for Life' is flexibel! De Personal Trainer spreekt af wanneer het jou schikt! Bij de normale fitnessbegeleiding moet je je toch vaak aan te passen aan de mogelijkheden in het werkrooster of lesrooster van de fitnessclub. De LAPT gecertificeerde personal trainer van Personal Training Delft 'Switch for Life' is veel flexibeler en kan zelfs buiten de club of ís avonds laat samen met jou een persoonlijke trainingssessie doen.

4. De LAPT gecertificeerde personal trainer van Personal Training Delft 'Switch for Life' weet en kan meer! De meeste Personal Trainers waren vroeger ook jarenlang fitnessinstructeur, maar hebben zich veelvuldig bijgeschoold. De LAPT gecertificeerde personal trainer van Personal Training Delft 'Switch for Life' beschikt over bijzondere kwaliteiten die je nog sneller en beter helpen bij het bereiken van je gezondheids- en fitheidsdoelen. De LAPT gecertificeerde personal trainer van Personal Training Delft 'Switch for Life' wordt doorlopend geschoold!

5. De LAPT gecertificeerde personal trainer van Personal Training Delft 'Switch for Life' doet andere oefeningen! De LAPT personal trainer heeft meer ruimte, mogelijkheden en materialen om functioneler te trainen. Functionele training betekent kortweg; meer oefeningen die aansluiten bij de situatie in de dagelijkse praktijk. Er worden dus veel andere oefeningen gedaan en er wordt dus effectiever getraind.
 

Aanpak;
De LAPT gecertificeerde personal trainer van Personal Training Delft 'Switch for Life' staat voor; sporten en bewegen met een persoonlijke coach met een op maat gemaakt programma, afgestemd op jouw wensen en behoeften. Een standaardaanpak bestaat niet volgens de LAPT gecertificeerde personal trainer van Personal Training Delft 'Switch for Life'! Ieder mens en dus ieder progamma is uniek. De personal training vindt plaats waar en wanneer u maar wilt, zowel bij Fitness & Health Club Delft, als in de buitenlucht of bij u thuis.

De LAPT gecertificeerde personal trainer van Personal Training Delft 'Switch for Life' zorgt voor een uitdagend en gevarieerd fitness programma, dat hij samen met jou doorloopt.

personaltraining personaltrainer delft stretch3 fitnesshealthclubdelft

Je zult versteld staan van wat je allemaal kan bereiken! Je gaat net even dat stukje verder waar jij jezelf eerst niet toe kon zetten!

Je kunt er voor kiezen om voor meerdere personal training sessies achter elkaar exclusief gebruik te maken van een LAPT gecertificeerde personal trainer van Personal Training Delft 'Switch for Life', die alleen aandacht aan jou besteedt en het programma volledig op jouw wensen afstemt. Personal Training is ook mogelijk in kleine groepjes voor twee- of drietallen, eventueel zelfs in groepjes van 4! Hierdoor wordt een echte Personal Training dus bereikbaar voor iedereen, met als ultieme doel: u realiseert uw trainingsresultaten!

Wilt u nu al meer weten over Personal Training Delft bij 'Switch for Life'? Neem dan telefonisch contact op met uw personal trainer Olaf Gosses. U kunt Olaf Gosses van Personal Training Delft bereiken via 0631-626609. Hij zal u graag te woord staan om al uw vragen te beantwoorden!

 

Wil je weten wat Personal Training Delft 'Switch for Life' voor jou kan betekenen?
Vraag vandaag nog een proeftraining aan en bel Olaf Gosses! Nu bellen naar 0631-626609!

 

MOVE + TRAIN = CHANGE

Als personal training je niet bevalt?
Dan krijg je van ons gewoon je oude lijf weer terug!

 

Personal training Delft 'Switch for Life' | Papsouwselaan 291 | 2624 AP | Delft | Tel.: 0631 - 626609 | info@personaltrainingdelft.nl