Home Voorstellen Personal Training Wedding Fit Just Quit Knock Out LAPT Tips Abonnement  Arrangement Contact  

 
Ben jij klaar voor de mooiste dag van je leven?


Wedding-Fit personal training algemeen;
Als meisje droomde je er al van. Trouwen op je allermooist; romantisch in het wit, met een fantastische jurk, matchend boeket en taart. Op de mooiste dag van je leven wil je echter niet een paar kilo te zwaar zijn. Sterker nog, je wilt er beter uitzien dan ooit!

Veel vrouwen hebben moeite met afvallen en in shape komen. Vooral tijdens de stressvolle weken voor je bruiloft! De LAPT gecertificeerde personal trainer van Personal Training Delft 'Switch for Life' heeft hier een oplossing voor! Speciaal voor aanstaande bruiden biedt Personal Training Delft 'Switch for Life' een compleet trainings- en voedingsconcept, zodat je op de mooiste dag van je leven er ook écht op je mooist uitziet!

De LAPT gecertificeerde Personal trainer Olaf Gosses van Personal Training Delft 'Switch for Life' LAPT gaat 100% voor jouw resultaat!
 

 

WEDDING-FIT is een personal trainingsconcept uit Los Angeles dat door LAPT Personal Training vertaald is naar Nederlandse begrippen. In L.A. heeft dit unieke concept al duizenden mensen aan een strakker figuur geholpen.

Streef jij er naar om in slechts 6 weken jezelf superstrak en 2 maatjes kleiner te krijgen? Geen probleem met WEDDING-FIT van LAPT!!! Jouw eigen personal trainer Olaf Gosses van Personal Training Delft 'Switch for Life' is uiteraard officieel LAPT gecertificeerd voor dit unieke personal training programma.

weddingfit_personaltraining_personaltrainer_delft_banner_fitnesshealthclubdelft

personaltraining personaltrainer delft huwelijk weddingfit lapt fitnesshealthclubdelft

Is Wedding-Fit personal training zwaar?
Om maar met de deur in huis te vallen: het personal training concept Wedding-Fit van LAPT werkt vrij simpel, maar is best heftig. Je zult er samen met de personal trainer hard aan moeten werken. Naar aanleiding van het vrijblijvende intakegesprek met personal trainer Olaf Gosses van Personal Training Delft 'Switch fort Life' wordt een personal training programma dat past bij jouw doelstellingen en wensen opgesteld. Tijdsplanning en huidige fysieke staat zijn essentieel om op 'de dag van de waarheid' er op je best uit te zien. Je kunt tot 6 weken voor je trouwdag starten. Als je meer tijd hebt is dit niet alleen beter, maar het wordt ook iets makkelijker.

De Wedding-Fit personal training
Om jouw doelstellingen te behalen en een spectaculair lijf te krijgen moet er hard getraind worden. Dat doe je niet alleen. De personal trainer van Personal Training Delft 'Switch for Life' motiveert, steunt, helpt en coacht. Of je nu wilt afvallen, een mooie gespierde rug en armen wilt krijgen, strakker wilt worden of alles tegelijk wilt bereiken ...... Je zult in beweging moeten komen! Veel mensen weten echter niet precies hoe ze moeten trainen, wat het beste werkt en welke combinaties goed werken. Met een rondje hardlopen kom je er helaas niet. Trainen is een vak…

Gelukkig is daar de LAPT gecertificeerde personal rainer van Personal Training Delft 'Switch for Life' die elke dag een uitgebalanceerd programma met jou afwerkt! Wees niet bang want je bent echt geen 3,5 uur bezig per dag! De trainingen samen met de personal trainer bestaan uit relatief korte sessies op een tijd en plaats die jou het beste uitkomt. Resultaat en flexibiliteit staan bij jouw personal trainer Olaf Gosses van Personal Training Delft 'Switch for Life' voorop. Al schikt het jou alleen maar om af te spreken met de personal trainer om 7.00 uur ’s ochtends!

Een ander voordeel van de persoonlijke benadering bij personal training is motivatie! Personal trainer Olaf Gosses is volledig LAPT getraind om jou de optimale motivatie en begeleiding te geven die je mag verwachten van Personal Training Delft 'Switch for Life'.

Jouw vertrouwde personal trainer trekt je subtiel over de streep en zorgt voor het ultieme resultaat op de mooiste dag van jouw leven! Ook als je een dagje geen zin hebt om te sporten, staat Personal Training Delft 'Switch for Life' je klaar. Omdat iets tegen je zin in doen niet werkt zorgt personal trainer Olaf Gosses er natuurlijk wel voor de balans tussen wat je wilt bereiken en wat je ervoor over hebt.

personaltraining personaltrainer delft fitness weddingfit lapt fitnesshealthclubdelft


Voeding tijdens Wedding-Fit personal training

Wat moet je nu eten (en wat niet!) om af te vallen en in shape te komen? Welk dieet moet je gaan volgen? Vraag het aan vijf vriendinnen en je krijgt vijf verschillende verhalen. Het ene verhaal nog mooier dan het andere verhaal. Veel diëten werken wel, maar worden slecht uitgevoerd. Daarnaast werkt dieet 'x' niet altijd bij iedereen. Met de ervaring en deskundigheid van je eigen LAPT gecertificeerde personal trainer leer je makkelijk omgaan met goede voeding. Je hoeft jezelf niet op twee appels per dag te zetten.
 

imapersonaltraining personaltrainer delft huwelijk dieet weddingfit lapt fitnesshealthclubdelft

De combinatie van specifieke training en voeding is essentieel om snelle en spectaculaire resultaten te bereiken met jouw personal training programma. Olaf Gosses van Personal Training Delft 'Switch for Life' zoekt deze combinatie bij jou op. Bij iedereen is dat anders. De personal trainer zorgt er tijdens het personal trainingsprogramma voor dat je normaal kunt blijven leven, dat je geen honger krijgt en dat je gewoon met het gezin (of aanstaande man) mee kunt eten. Jouw personal trainer helpt zelfs met het maken van je boodschappenlijstjes en heeft heerlijke recepten.

Desnoods helpt jouw LAPT personal trainer met koken of gaat hij/zij mee boodschappen doen!


Tot slot is afvallen met een 'crash-dieet' in dit stadium geen goed idee. Dit hou je vaak maar heel kort vol en je ziet er belabberd uit, ondanks dat er twee kilo af is. Op 'de dag' zelf zie je er in plaats van op je best, op je slechtst uit. Dat is volgens personal trainer Olaf Gosses nou net niet de bedoeling! Het Wedding-Fit programma bij Personal Training Delft 'Switch for Life' laat je afvallen maar ook leven. Strakker worden zonder energie te verliezen, sterker nog: je krijgt meer energie. Je bent zelfverzekerder en straalt nog meer op de mooiste dag van je leven!

Jouw LAPT-er is er om jou er zo goed mogelijk uit te laten zien en de dag van je dromen te bezorgen!

Interesse in Wedding-Fit personal personal training bij 'Switch for Life' in Delft?
Wil vandaag nog meer weten over Personal Training Delft bij 'Switch for Life'? Neem dan telefonisch contact op met jouw personal trainer Olaf Gosses. Je kunt Olaf Gosses van Personal Training Delft bereiken via 0631-626609. Hij zal je graag te woord staan om al jouw vragen te beantwoorden!

Wil je weten wat Personal Training Delft 'Switch for Life' voor jou kan betekenen?
Vraag vandaag nog een proeftraining aan en bel Olaf Gosses! Nu bellen naar 0631-626609!
 

personaltraining_personaltrainer delft weddingfit lapt fitnesshealthclubdelft personaltraining personaltrainer delft weddingfit centimeter lapt fitnesshealthclubdelft personaltraining personaltrainer delft weddingfit bruidsjurk lapt fitnesshealthclubdelft personaltraining personaltrainer delft afslanken weddingfit lapt fitnesshealthclubdelft

Alle personal trainers bij Personal Training Delft 'Switch for Life' zijn officieel LAPT gecertificeerd

 

Personal training Delft 'Switch for Life' | Papsouwselaan 291 | 2624 AP | Delft | Tel.: 0631 - 626609 | info@personaltrainingdelft.nl