Home Voorstellen Personal Training Wedding Fit Just Quit Knock Out LAPT Tips Abonnement Arrangement Contact  


Jouw personal trainer bij Switch for Life is officieel LAPT gecertificeerd!

Wat is LAPT?
De Verenigde Staten (VS) en vooral Los Angeles (LA) vormen de bakermat voor Personal Training (PT), waar PT in het begin vooral exclusief was voor filmsterren en VIP’s. De LAPT gecertificeerde personal trainers van Personal Training Delft 'Switch for Life' maken PT echter haalbaar en betaalbaar voor iedereen! Als vanzelfsprekend maakt Personal Training Delft 'Switch for Life' gebruik van de geweldige fitnesslocatie Fitness & Health Club Delft; de mooiste en schoonste fitnessclub van Delft. Alle trainers van Switch for Life zijn uiteraard volledig LAPT gecertificeerd!

   

Gecertificeerde clubs en trainers
LAPT Personal Training is alleen verkrijgbaar in een netwerk van kwalitatief zeer hoogwaardige personal trainers in Nederland. Alle LAPT Personal Trainers hebben een reeks aan basisopleidingen afgerond en krijgen ieder kwartaal nieuwe trainingen om hun kennis en kunde te vergroten!

Maar wat is Personal Training bij 'Switch for Life' nu eigenlijk? Wat is het verschil tussen een gewone (fitness)trainer en een Personal Trainer? Een Personal Trainer van personal training Delft 'Switch for Life' stelt samen met jou een persoonlijk trainingsschema op en werkt daar samen met jou nauw aan. Dat gaat een stap verder dan fitnessinstructeurs. Zonder een fitnessinstructeur tekort te doen, is een Personal Trainer van Personal Training Delft 'Switch for Life' veel persoonlijker bezig. De personal trainer let dus veel scherper en nauwkeuriger op jouw vorderingen, waardoor je sneller resultaten boekt.

Het is bekend dat veel consumenten hun fitnessdoelen niet behalen. Vaak zijn de doelen ook niet realistisch. Voor een deel ligt dat ook aan de fitnesscentra zelf. Fitnesscentra beloven nogal wat, maar de middelen die ze bieden om de beloftes waar te maken, houden ze beperkt. Vaak worden klanten in de beginfase van hun lidmaatschap nog wel één op één begeleid, maar daarna worden ze min of meer aan hun lot overgelaten. In het model dat de fitnesscentra hanteren kan dat ook niet anders. Er zijn maar een beperkt aantal instructeurs die hun aandacht over veel leden moeten verdelen. Samen met de LAPT gecertificeerde personal trainer van Personal Training Delft 'Switch for Life' gaat dat dus heel anders in zijn werk!


Interesse?
Heb je interesse in de voordelen die LAPT personal training jou biedt? Neem vandaag nog contact op met Personal Training Delft bij 'Switch for Life'! Jouw LAPT gecertificeerde personal trainer van Personal Training Delft 'Switch for Life' is Olaf Gosses. Je kunt Olaf bereiken via 0631-626609. Hij zal je graag te woord staan om al uw vragen te beantwoorden!

Wil je weten wat Personal Training Delft 'Switch for Life' voor jou kan betekenen?
Vraag vandaag nog een proeftraining aan en bel Olaf Gosses! Nu bellen naar 0631-626609!
 

MOVE + TRAIN = CHANGE

Als personal training je niet bevalt?
Dan krijg je van ons gewoon je oude lijf weer terug!

 

Personal training Delft 'Switch for Life' | Papsouwselaan 291 | 2624 AP | Delft | Tel.: 0631 - 626609 | info@personaltrainingdelft.nl